Tomàs Arias


Tomàs Arias Soler (Guardiola de Berga, 1966)
Viscut al Berguedà, la Itàlia i a Barcelona des del 1990.(Actualment cap del departament informàtic d’una enginyeria a BCN.) Literàriament participo des del 1989 en diferents col·lectius com LA TECLA, LA COMPANYA NACIONAL DE POESIA i l‘Associació Cultural CONTAINER.Amb aquests últims m’he dedicat especialment a la poesia pública recorren el Principat, la Catalunya nord, les illes i Nova York.
Llibre de Família (1996) Recull genealògic familiar novel·lat. L’últim Quixot (1997) Miscel·lània Jesús Soba. Obra completa. Plors i violes (1998) Teatre. Poesia. Contes de Bany (1998) Contes breus. Romanços (1999) Poesia 1er premi poesia Salvador Espriu IX premis literaris Calafell
Ha viscut al Berguedà, a Itàlia i, des del 1990, a Barcelona, on fa d’encarregat de projectes en una empresa d’enginyeria. I, per acabar-hi d’arribar, reparteix menjar de gos a domicili (els dimarts).
Ha participat de diversos col·lectius literaris, com ara La Tecla, La Companyia Nacional de Poesia o Container. Ha fet recitals públics pel Principat, la Catalunya Nord, Mallorca i Nova York i toca el clarinet a la missa del gall, i a qualsevol hora del dia o de la nit.